[VIDEO] Netizen Kecam Neelofa Tentang Mesej Keibuan Yang Cuba Disampaikan

Netizen Kecam Neelofa Tentang Mesej Keibuan Yang Cuba Disampaikan

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)
Sebelum kita melihat kecaman netizen terhadap Neelofa tentang mesej keibuan yang cuba disampaikan, mari kita lihat berita dahulu Neelofa supaya lebih memahaminya.

Neelofa bertindak balas dengan kejutan dan ketidakpercayaan ketika dia belajar edisi Asia Forbes termasuk dalam senarai tahunan 30 bawah 30.

Lagipun, pelakon, hos TV dan usahawan hanya memulakan garisannya, Naelofar Hijab, kurang tiga tahun lalu.

“Saya suka, ‘Mengapa saya dipilih? Berdasarkan kriteria apa? ‘, “Neelofa yang berusia 28 tahun mengimbas kembali. Forbes Asia pertama kali mendekati dia pada bulan Februari melalui e-mel, dan kemudian diikuti dengan temuduga telefon.

“Sebelum ini, Naelofar Hijab juga menerima anugerah lain dan juga untuk mereka, saya rasa agak terlalu awal untuk perniagaan saya diiktiraf. Kemudian Forbes datang kepada saya dengan ini dan saya seperti, ‘Adakah ini untuk sebenar?’.”

Ia adalah untuk sebenar. Bukan sahaja Neelofa diiktiraf untuk pencapaiannya di bawah kategori runcit dan e-dagang, dia hanya satu daripada 10 individu yang mempunyai ciri yang ditulis mengenainya dalam majalah itu. (Secara keseluruhan, terdapat 300 honourees di 10 kategorinya.)

Dia melihat kembali permulaan perniagaannya pada tahun 2014. “Ketika kami mula-mula memulakan, permintaan itu gila dan kami terpaksa mengejarnya. Terdapat beberapa cegukan dan kami mengambil beberapa langkah ke belakang dan menyusun semula.”

Apa sahaja yang dilakukannya, ia berfungsi. Menjelang akhir tahun berikutnya, perniagaannya mencecah RM50 juta, menurut laporan BBC.

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui kecaman netizen terhadap Neelofa tentang mesej keibuan yang cuba disampaikan.
Sila tonton video:

Komen Netizen

 

Sumber – dharian

Instagram Neelofa

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*